Prince Sultan University Trip

On Sunday, 5/11/2017, a select group of 7th and 8th grades went on school trip to Prince Sultan University. The 25 participants enjoyed a practical presentation on electric current. They were also given a guided tour around the university facilities. At the end of the day, they were served breakfast after over three hours of the enriching experience.

في يوم الأحد الماضي الموافق 5/11/2017، انطلق عدد من طلابنا في الصفين السابع والثامن في رحلة مدرسية إلى جامعة الأمير سلطان، حيث التقى المشاركون وعددهم 25 طالب بعدد من أساتذة الجامعة الذين قدموا محاضرة عملية حول كيفية عمل التيار الكهربائي، كما استمتعوا بجولة تعريفية حول الجامعة ومرافقها العديدة. وفي نهاية الرحلة التي استمرت لما يزيد عن ثلاث ساعات تناولوا وجبة الإفطار لتكون غذاء لأجسامهم كما تغذت عقولهم.

Al-Rowad International Schools