PISA Test | Girls Section

Dear Parent

assalamu alaikom

Please share the credentials (username and password) of your child’s Madrasati account in order to allow her access into PISA test scheduled for tomorrow, 8/2/2022.

You can find the credentials in Tawakkalna application, under Madrasati Platform tab. Check the child’s name and the credentials will be sent to your registered mobile number.

Please note that the credentials are valid for 12 hours only. So, you may use this feature after 12:00 am.

عزيزي ولي الامر

السلام عليكم ورحمة الله

نأمل منك تزويدنا باسم المستخدم والرقم السري لمنصة مدرستي وذلك لأداء اختبار البيزا PISA يوم الثلاثاء الموافق 8/2.

ويمكنكم الحصول على اسم المستخدم لمنصة مدرستي من خلال تطبيق توكلنا حسب الخطوات التالية:

• الدخول على خدمات
  • ثم الذهاب لمنصة مدرستي
  • ستجودن اسم المستخدم تحت اسم الطالب “الرجاء كتابة اسم المستخدم في الأسفل”

وللحصول على كلمة المرور؛ اضغط على اسم الطالب في المربع ثم إرسال، وسوف يرسل الرقم السري على جوالكم المسجل في توكلنا، مع العلم أن صلاحية الرقم السري 12 ساعة فقط، لذلك نأمل منكم اتباع الخطوات بعد الساعه الثانية عشر ليلاً.