E-Calling System – نظام النداء الآلي

Dear parents and partners

أولياء الأمور الأعزاء

On the principle of safeguarding our students from jamming at the gates during dismissal and being responsible for their safety, we now present to you the Automatic Call System. This is a technological solution to the jamming issues while entering and leaving the school premises. ACS is a safe, interactive trusted tool that facilitates contact between the parents, AIS and students. Using this device, you can send an e-call to your daughter to leave school. All calls are maintained automatically in the attendance record. ACS is a way to ensure a safe, secure and organized school environment.

من مبدأ الحفاظ على سلامة أبنائنا الطلاب من المشاكل المرتبطة بالخروج من المدراس والتزاحم عند البوابات، ومن باب المسؤولية تجاههم، تم إضافة خدمة نظام النداء الالكتروني في المدارس والذي يهدف إلى حل مشكلة التزاحم وتنظيم عمليات الدخول إلى المنشأة التعليمية والخروج منها بطريقة تقنية مثالية تفاعلية وآمنه وموثوقة في التواصل بين ولي الأمر وإدارة المدارس والطلاب يستطيع من خلالها ولي الأمر إرسال طلب لنداء ابنته بالخروج من المنشأة مما يساهم في تنظيم وتوثيق وتسهيل عملية الخروج وتطوير البيئة التعليمية وحفظ نظامها، كما يساعد في توفير أمن وسلامة الطلاب.

To subscribe to ACS, please contact us at:

للتسجيل في الخدمة والاشتراك بها نأمل منكم التواصل على الأرقام التالية:

الرقم الداخلي:200 – 384

Ext. 200 – 384