Afterschool Club Opens Soon

Dear parents

AIS is a firm believer in the importance of parent-teacher collaboration. AIS Administration is keep on enhancing our students’ academic abilities. Hence, based on requests from many parents, AIS Administration decided to launch the Afterschool Club which offers the following:

1. A student stays for two hours after regular school day, during which he finishes homework under the supervision of subject teachers.
  2. AIS caters for dinner within half an hour at the start of the Club
  3. For the remaining time, the student finishes his homework and prepare for examinations under the supervisions of teachers nominated by parents.
  4. AIS provides lockers where students can lock their school textbooks and personal belongings instead of carrying them to and from school.
  5. AIS provides return trip transportation, if requested by filling in the full address on the appended Form. Subscribers for morning transportation receive 30% discount on transportation fees.
  6. Students are grouped into small classes not exceeding 10 students per class.
  7. Subject teachers review for students at examination time.
  8. AIS charges a minimal monthly fee of 1500 SAR.
  9. If interested to enroll your son on the Afterschool Club, kindly fill in the appended form and send it back with him.

الأخوة والأخوات أولياء الأمور الأفاضل

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته وبعد ….

إيمانا منا بأهمية التعاون ما بين البيت والمدرسة .. وحرصا من إدارة المدرسة على رفع سوية           أبنائنا الطلبة وقدراتهم التحصيلية , وبناءا على رغبة العديد من أولياء الأمور فقد قررت إدارة          مدارس  الرواد العالمية البدء ببرنامج ( أنشطة ما بعد الدوام المدرسي ) وفكرة البرنامج تتلخص      بالنقاط التالية :

1- يبقى الطالب في المدرسة مدة ساعتين بعد نهابة الدوام المدرسي يقوم خلالها بحل واجباته المدرسية    بإشراف معلمي المواد

2- تقوم المدرسة بتوفير وجبة غداء للطالب خلال النصف ساعة الأولى .

3- خلال المدة المتبقية يقوم الطالب بحل واجباته المدرسية والتحضير للإختبارات بإشراف معلمين      ترشحونهم أنتم

4- توفر المدرسة خزائن حديدية يحتفظ فيها الطالب بكتبه المدرسية وحاجاته الخاصة بدل عناء حملها    من و إلى البيت

5- تؤمن المدرسة مواصلات العودة لمن يرغب شريطة إرسال العنوان كاملا ضمن النموذج المرفق .          ويمنح المشتركون بالمواصلات الصباحية خصم بمقدار 50% من أجور المواصلات

6- يتم تقسيم الطلاب إلى مجموعات صغيرة بحيث لا يزيد عدد المجموعة عن عشرة طلاب.

7- يقوم معلموا المواد بالمراجعة مع الطلاب خلال فترات الإختبارات .

8- تتقاضى المدرسة رسوما رمزية مقابل هذ البرنامج مقدارها 1500 ريال شهريا .

9- على الأخوة الراغبين بالإشتراك تعبئة النموذج المرفق وإرساله مع الإبن .

واقبلوا الإحترام