Discover Study Abroad Destinations

US, UK, Canada, and Australia! Including the Excellence Scholarship universities

Dear student,

We would like to invite you to an upcoming virtual webinar to learn about international colleges and schools across the US, UK, Australia, and Canada in partnership with ApplyBoard.

Pursue your dream of studying abroad.

Discover over 1,500+ of the best universities and colleges and learn how you can pursue your dream of studying abroad.

We will focus on some of the Ministry of Excellence Scholarship acknowledged universities and colleges, as well as the best schools in the USA, UK, Australia, and Canada.

March 26, 2021 4 PM-6 PM KSA

Register here

اكتشف وجهات الدراسة بالخارج

الكليات والجامعات في الولايات المتحدة والمملكة المتحدة وكندا وأستراليا!

وكذلك الجامعات المعتمد وبعض جامعات مسار التميز

عزيزي/عزيزتي الطالب(ة)،

نود دعوتك إلى ندوة افتراضية على الانترنت للتعرف على الكليات الدولية في جميع أنحاء الولايات المتحدة والمملكة المتحدة وأستراليا وكندا بالشراكة مع ApplyBoard.

حقق حلمك بالدراسة في الخارج!

اكتشف أكثر من 1500 من أفضل الجامعات والكليات وتعلم كيف يمكنك تحقيق حلمك بالدراسة في الخارج.

سوف نعرض معلومات حول بعض الجامعات والكليات المعترف بها من قبل وزارة التميز ، بالإضافة إلى أفضل الكليات في الولايات المتحدة الأمريكية والمملكة المتحدة وأستراليا وكندا.

التاريخ: ٢٦ مارس ٢٠٢١

الوقت: ٤ مساءً – ٦ مساءً بتوقيت السعودية