AIS Sports Clubs Opens This Week

AIS is a firm believer that a healthy mind needs a healthy body. Moreover, young students are in vital developmental stage that affects their entire growth as they grow up. For that reason, training courses will be offered this year including football, volley ball, handball, basketball, swimming and Karate. For more details on our course offerings, check the attached document.

افتتاح الدورات الرياضية بالمدارس

تؤمن مدارس الرواد العالمية أن العقل السليم في الجسم السليم فضلاً عن أن هذه المرحلة العمرية المبكرة التي يمر بها أطفالنا ستؤثر على كل جوانب نموهم مع تقدمهم في العمر. لذلك ستقدم المدارس دورات رياضية تدريبية في كرة القدم وكرة السلة والكرة الطائرة وكرة اليد والسباحة والكاراتيه. لمزيد من المعلومات يمكنكم الاطلاع على الملف المرفق.

Al-Rowad International Schools